2013. augusztus 29., csütörtök

12. oldal

   Közben csinálok majd két másolatot is, hogy összesen három maradjon fent. Ha egy napon a jövőben visszaállítják a régi rendet vagy valami hasonlót, és minden publikációt cenzúráznak, ennek a beszámolónak a létét titokban kell tartani, ameddig csak lehetséges. Azt hiszem, három épp elég lesz egy ilyen helyzetre.
   Más szóval ez a dokumentum egy hosszú levél az ezer év múlva élő földijeimnek. Amikor ezt elolvassák, napvilágra kerülnek a valódi szándékaink, és nyilvánvalóvá kell válnia, hogy új úton kell-e elindulniuk vagy sem.

   Még nem mutatkoztam be.
   A nevem Watanabe Saki. 210. december 10.-én születtem Kamisu 66 városában.
   Épp születésem előtt borult virágba az összes bambusz egy bizonyos fajtából, amely százévente csak egyszer virágzik. Havazott egy olyan nyár közepén, amikor mindenki abban a hitben volt, hogy egy csepp esőt sem fog látni három hónapon át. Lényegében minden létező abnormális időjárási jelenség bekövetkezett. Aztán pedig december 10.-ének éjszakáján, amikor mindenki azt hitte, hogy a föld sötétségbe borult, egy villámcsapás fénylett fel, amelyet később sokan úgy írtak le, hogy egy aranypikkelyes sárkány úszott keresztül a felhők közti réseken.
   ...Az igazság az, hogy ezek egyike sem történt meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése